UNES RECOMANACIONS / UNAS RECOMENDACIONES

JoVE és un recurs didàctic i divulgatiu, a través de vídeos de diverses disciplines científiques. El que ací es presenta són vídeos de psicologia social. L’àudio és en anglés, amb subtítols en castellà i unes altres llengües.

JoVE Core: Social Psychology

JoVE es un recurso didáctico y divulgativo, a través de vídeos de diversas disciplinas científicas. Lo que aquí se presenta son vídeos de psicología social. El audio es en inglés, con subtítulos en castellano y otras lenguas.

…………..

La qualitat de vida laboral protagonitza esta web, una iniciativa que pretén impulsar investigació, informació i formació orientades a la millora de les condicions del treball, la prevenció de riscos i la promoció de la salut.

Instituto Sindical de Trabajo, Ambiente y Salud

La calidad de vida laboral protagoniza esta web, una iniciativa que pretende impulsar investigación, información y formación orientadas a la mejora de las condiciones del trabajo, la prevención de riesgos y la promoción de la salud.

…………..

Roxana Kreimer és una filòsofa i sociòloga argentina que analitza la problemàtica social des d’una postura ideològica clarament esquerrana i molt crítica amb el capitalisme liberal. Però també ho fa des d’una visió racional i denunciant les distorsions del pensament pseudocientífic i pseudoprogressista. En la seua pàgina web es pot accedir als seus articles i llibres, i en el seu canal de Youtube presenta vídeos divulgatius on explica les seues idees.

Portal de Roxana Kreimer              Youtube de Roxana Kreimer

Roxana Kreimer es una filósofa y socióloga argentina que analiza la problemática social desde una postura ideológica claramente izquierdista y muy crítica con el capitalismo liberal. Pero también lo hace desde una visión racional y denunciando las distorsiones del pensamiento pseudocientífico y pseudoprogresista. En su página web se puede acceder a sus artículos y libros, y en su canal de Youtube presenta vídeos divulgativos donde explica sus ideas.